30. 3. 2020 Lovro Brumec

Mnenja sodelujočih pri meditaciji

” Tomislav Brumec večkrat sva že bila povezana v duhu. Ampak današnja povezava je presegla vse. Vrč vode sem postavil na irosun,ga objel in se prepustil. Po nekaj sekundah je skozi mene stekel žarek izredne moči in vročine. Telo mi je oblila močna vročina,sama energija v vrču je bila tako močna,da ga je dejansko začelo tresti. Skozi vodo sem zaslišal tvoj glas. Dejansko sem slišal tvojo molitev. Obrnil sem se na desno in sedel si ob meni. Začel sem moliti skupaj s tabo v starodavnem jeziku. Ki ga um ne razume,moj duh pa razume vsako besedo. Zapisal sem tudi molitev v starodavnem jeziku in jo po božjem blagoslovu iniciral-vpihnil v vodo.
Z rokami sem ustvaril energijski vrtinec,imel sem občutek,kot da je vodo posrkalo iz vrča v vrtinec. Vrtela se je nad mano in spreminjala obliko. Pokazala mi je da je del vsega,da je izvor življenja,da je v njej duh življenja,pokazala mi je svojo moč in svoj mir.
Dovolila mi je da sem jo oblikoval,kakor sem želel in jo pošiljal od ljudi do ljudi,do živali,rek,oceanov kot blagosov in moč očiščenja.
Stvarnika sem prosil,da jo blagoslovi z zdravilnim žarkom ljubezni,miru,svetlobe,
hvaležnosti,empatije,zdravja,
obilja,radosti,naj jo napolni z vsemi potrebnimi minerali ,ki jih potrebujem. Naj ta voda postane izvir moči in življenja.
Naj bo njena moč nad vsako boleznijo,strahom in nizkimi vibracijami.
Naj se manifestira in multiplicira vse dobro v življenju tistega,ki jo bo popil.
Morate vedeti da sem v vrč nalil ledeno hladno vodo, voda ki sem jo sedajle popil je zelo topla in slana! Vem ne sliši se privlačna kombinacija. Ampak jaz se,kar smejim po njenem zaužitju.
Blagoslov vsem❤️?❤️? “

“Nove energije so tu, svetloba je bila prisotna, moj mož jo je videl povsod, jaz sem čutila kot nekakšno polnjenje srca, povišan srčni utrip.. Mir pa tako ali tako.. Danes sem še bolj sensitivna, razjocem se že ob pogledu na nov cvet, ki raste na drevesih.. Globoko hvaležnost čutim še bolj.. Mravljinci.. Tišina… In ja, to je naše naravno stanje ?❤️??? “

“Z vami sem v meditaciji, sredi gozda ?. Kakšen blažen mir. Prav vesela sem bila danes, ko ste rekel, da je meditacija lahko na različne načine, da ni potrebno, da ležiš ali da si doma v sobi…. in da je bistvo, da si pri meditaciji takrat usmerjen na srce, na čistost, na molitev. Današnja meditacija ste rekel je namenjena otrokom, našim zanamcem… Ko sedim tukaj na štoru, razmišljam, kaj je pa meni v času otroštva ostalo najbolj v spominu od mojih pokojnih starih staršev in od pokojne mami? Vzgled ? Nič materialnega, samo pristni in iskreni odnos. To, kar bo ostalo za vekomaj v ❤️.Kako malo je potrebno za srečo otrok. Hvaležna”

“Dnevno sem z vami v meditaciji. Prekrasne zgodbe doživljam… Današnjo vam želim opisati tudi jaz. Množica otrok in njihovih staršev, med njimi sem bila tudi jaz, kot otrok. Vsi otroci razigrani, nasmejani vseh ras… Nenadoma se pojavijo božje roke, v katerih je veliko sito, skozi katerega tečejo zelo nežni curki kristalno čiste vode. Vsi otroci dajo roke k višku in se smejijo, saj so mokri. Nato sledi sušilec,ki jih vse posuši, razigrani so, srečni, nasmejani, v rokicah držijo balone vseh barv in nad zemljo jih spustijo…. Neopisljivo…. Hvala vam, hvaležna…??”

»?
Želel sem ti pa napisati glede molitev/meditacij te dni, katere delam skupaj z vsemi vami. Hvala za to idejo, vsak dan je nekaj posebnega, čutnega in lepega. V teh dneh sem dobival vizije, kako se cel planet obarva belo, kako vsi ljudje gredo ven iz hiš, na prosto, brez bojazni in popolnoma zdravi. Še iz bolnic ljudje zdravi vstajajo v čisti belini in se skupaj povežejo v lepo verigo po celem planetu. Videl sem tudi rože in naravo, kako cveti povsod in lepe bele, zlate in vijolične barve. Hvala ti Tomislav, celi tvoji družini za vse, kar nam dajete in želim res ogromen blagoslov, zdravje, radost, milino in srečo tebi ter celi družini ?«

»Dobro jutro, vsako vašo napisano misel, ki jo delite z nami jo preberem in ne samo enkrat, ampak dvakrat, trikrat…. Dokler ne začutim njenega pomena. In kot mnogokrat tudi tokrat imam solzne oči, pa bi človek o tem rekel, solze so za žalost….? NE, solze sreče ? Hvala, Tomislav. Vsak dan se trudim in negujem to zavest, vaše znanje in izkušnje, ki jih delite z nami, da bomo šli po pravi poti oz. kot vi rečete, da izpolniš svojo usodo. Naj traja večno! Ase ??«

» Danes so mi solze tekle, ko sem molila…. ?
Hvaležna sem vam iz srcaaa, da sem vas spoznala?
Moj mož me ne razume….ker sem drugačna… Jaz pa se v duši počutim res srečno in zadovolno….Ljubezeni in božjega blagoslova želim vsem… Ase???«