Poglejte kaj je Novega

Beri novičke

POLETNI DELOVNI ČAS

Obveščam vas, da v poletnih dneh tudi mi odhajamo na dopust, zato vam sporočam da lahko v obdobju med 15.07.2022 in 22 .08.2022 stopite v kontakt z nami, tako da: 

– Nas pokličete na 040-901-169od ponedeljka do petka, med 08:00 in 11:00 uro

–  Nam pišete na socutje777@gmail.com;

V TEM ČASU BOSTE  IMELI MOŽNOST TERAPIJE NA DALJAVO, ZA KATERO JE  POTREBNA  PREDHODNA PRIJAVA, IZVAJALI JIH BOMO OB 19.00 URI .

TERMINI:

19.07.-21.07.

02.08 – 04.08.

16.08. – 18.08.

Za naročila FLP izdelkov nam tudi lahko pišete ali nas pokličete (med 08:00 in 11:00 uro), če bomo imeli izdelke na zalogi lahko pričakujete dobavo v 2-3 dneh, v nasprotnem primeru pa do 6-8 dni (zaradi manjšega obsega naročil).

Želimo vam prijetne in sproščene poletne dni, veliko pozitivne energije in nasmehov;)

Ekipa Terapije Brumec

PREDAVANJA V MESECU JULIJU

Vljudno vabljeni na predavanje,

KAKO AKTIVIRAMO KARMO- MEDITACIJA Z VIBRACIJO VODNIKOV ,

ki ga bo vodil babalawo in duhovni terapevt

Tomislav Brumec

Predavanja bodo :

*30.06.2022 ob 18.00 uri – DOB PRI DOMŽALAH (prostori v Gasilskem domu Dob pri Domžalah)

*06.07.2022 ob 18.00 uri – MARIBOR (Draš Center)

*08.07.2022 ob 18.00 uri – PODČETRTEK (Terme Olimia-Aparthotel rosa)

*14.07.2022 ob 18.00 uri – TABOR (Osnovna Šola Tabor- Savinjska dolina

OBVESTILO o delovanju terapij v času korona virusa!

V Sloveniji je zopet razglašena epidemija. Število okuženih s koronavirusom v Sloveniji hitro narašča, in odgovornost vseh nas je da širjenje le-tega za skupno dobro omejimo in čim prej zaustavimo. Iz tega razloga tudi mi od ponedeljka 26.10.2020 dalje, fizično ne bomo izvajali terapij na naših lokacijah.
Takoj ko bo mogoče bomo začeli fizično delovati in o tem boste tudi takoj obveščeni.

Kljub temu pa terapijo lahko zagotovimo po že poznanem postopku »terapija na daljavo«. Torej vsi tisti, ki ste se želeli udeležiti prihajajočih terminov, vas obveščamo, da si lahko rezervirate termin terapije na daljavo, kot sledi spodaj. Terapija se bo izvajala v terminih, ki so bili predvideni za fizično izvedbo.


1. Za naročilo nas prosim pokličite na tel.št. 040-901-169 ali nam pošljite mail na socutje777@gmail.com

Za izvedbo potrebujete 20 minut časa, kjer ste v prostoru ki vam omogoča mir in osredotočenost na vas.

Ko se umirite in ste pripravljeni na terapijo (ob predhodno dogovorjeni uri) nas pokličite in lahko začnemo.

Priporočljivo je, da ležite, dlani pa obrnete navzgor.

Po 20 minutah lahko vstanete in nadaljujete svoj dan in aktivnosti.

2. Za terapijo lahko nakažete donacijo na :

DUHOVNA SKUPNOST OMO ELA IWORI (TOMISLAV BRUMEC)  
LESKOVEC 89 A  
2331 PRAGERSKO
Račun: SI56 0400 1004 6906 861 (NOVA KBM)
Referenca: SI00 00
Namen plačila: OTHR /DONACIJA- IME IN PRIIMEK

Vabimo vas, da si na spletni strani https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov  preberete več o vseh ključnih informacijah o korona virusu in preprečitvi okužbe.  
Sicer pa ravnajmo v skladu s priporočili in s pozitivno naravnanostjo. V mislih je sedaj prostor samo za eno vrsto misli (pozitivne), izberimo pozitivno misel namesto strahu  

   Blagoslavljajte sebe in svoje bližnje, in z molitvijo dvignimo raven pozitivne vibracije (molitev je enako, vsaka pozitivna misel, ki jo izgovorimo iz srca). Terapija ima pomirjevalni učinek, ter doda moč telesu, da se lahko revitalizira in premaga problem. Zato smo se odločili, da v času korona virusa zagotovimo, vsakemu terapijo ob predhodnem dogovoru z nami.

Lepo vas pozdravljamo in vam ob enem pošiljamo blagoslov.

OBVESTILO o terapijah in meditacijah!

Lepo pozdravljeni,


Glede na trenutno dogajanje povezano z virusom covid-19 bi vas radi obvestili o poteku naših terapij v prihodnje. Ker je na prvem mestu preventiva in zdravje nas vseh, je prav da vsi dosledno upoštevamo navodila in usmeritve Vlade RS, in ostanemo doma, da zajezimo širitev virusa. Je pa to tudi čas za razmislek o našem načinu delovanja, priložnost da naredimo stvari za katere vam sicer zmanjka časa ali pa ga ne namenite za to.


Ker bi vas radi spodbudili, da si vzamete čas za kontemplacijo in meditacijo, vas vabimo da to naredimo skupaj. K sreči imamo na voljo moderno tehnologijo, ki nam omogoča da se v teh časih tudi vidimo kljub fizični oddaljenosti (seveda se srečamo tudi v duhu in molitvi). Torej, izkoristili bomo prednosti te tehnologije, da nas podpre pri skupni meditaciji. Vsak dan imamo meditacijo ob 21:00 uri in sicer tako da se preko Facebook-a pridružite TOMISLAVU BRUMECU ,v prihodnje pa si želimo organizirat spletni konferenčni klic, da se nam lahko vsi pridružite, ter se v skupni meditaciji tudi vidimo. (Natančne podatke vam posredujemo dodatno).


Obenem bi vas radi obvestili, da se trudimo, da je potek naših rednih terapij nemoten. Je pa prilagojen na trenutno situacijo, in sicer izvajamo terapijo na daljavo. Za prijavo nam prosim pišite na socutje777@gmail.com ali nas pokličite na +386(0)40 901 169.

Ostanite mirni & zdravi, Družina Brumec

Mnenja sodelujočih pri meditaciji

” Tomislav Brumec večkrat sva že bila povezana v duhu. Ampak današnja povezava je presegla vse. Vrč vode sem postavil na irosun,ga objel in se prepustil. Po nekaj sekundah je skozi mene stekel žarek izredne moči in vročine. Telo mi je oblila močna vročina,sama energija v vrču je bila tako močna,da ga je dejansko začelo tresti. Skozi vodo sem zaslišal tvoj glas. Dejansko sem slišal tvojo molitev. Obrnil sem se na desno in sedel si ob meni. Začel sem moliti skupaj s tabo v starodavnem jeziku. Ki ga um ne razume,moj duh pa razume vsako besedo. Zapisal sem tudi molitev v starodavnem jeziku in jo po božjem blagoslovu iniciral-vpihnil v vodo.
Z rokami sem ustvaril energijski vrtinec,imel sem občutek,kot da je vodo posrkalo iz vrča v vrtinec. Vrtela se je nad mano in spreminjala obliko. Pokazala mi je da je del vsega,da je izvor življenja,da je v njej duh življenja,pokazala mi je svojo moč in svoj mir.
Dovolila mi je da sem jo oblikoval,kakor sem želel in jo pošiljal od ljudi do ljudi,do živali,rek,oceanov kot blagosov in moč očiščenja.
Stvarnika sem prosil,da jo blagoslovi z zdravilnim žarkom ljubezni,miru,svetlobe,
hvaležnosti,empatije,zdravja,
obilja,radosti,naj jo napolni z vsemi potrebnimi minerali ,ki jih potrebujem. Naj ta voda postane izvir moči in življenja.
Naj bo njena moč nad vsako boleznijo,strahom in nizkimi vibracijami.
Naj se manifestira in multiplicira vse dobro v življenju tistega,ki jo bo popil.
Morate vedeti da sem v vrč nalil ledeno hladno vodo, voda ki sem jo sedajle popil je zelo topla in slana! Vem ne sliši se privlačna kombinacija. Ampak jaz se,kar smejim po njenem zaužitju.
Blagoslov vsem❤️😇❤️😇 “

“Nove energije so tu, svetloba je bila prisotna, moj mož jo je videl povsod, jaz sem čutila kot nekakšno polnjenje srca, povišan srčni utrip.. Mir pa tako ali tako.. Danes sem še bolj sensitivna, razjocem se že ob pogledu na nov cvet, ki raste na drevesih.. Globoko hvaležnost čutim še bolj.. Mravljinci.. Tišina… In ja, to je naše naravno stanje 🤗❤️💫🙌🏻 “

“Z vami sem v meditaciji, sredi gozda 🙂. Kakšen blažen mir. Prav vesela sem bila danes, ko ste rekel, da je meditacija lahko na različne načine, da ni potrebno, da ležiš ali da si doma v sobi…. in da je bistvo, da si pri meditaciji takrat usmerjen na srce, na čistost, na molitev. Današnja meditacija ste rekel je namenjena otrokom, našim zanamcem… Ko sedim tukaj na štoru, razmišljam, kaj je pa meni v času otroštva ostalo najbolj v spominu od mojih pokojnih starih staršev in od pokojne mami? Vzgled 🙂 Nič materialnega, samo pristni in iskreni odnos. To, kar bo ostalo za vekomaj v ❤️.Kako malo je potrebno za srečo otrok. Hvaležna”

“Dnevno sem z vami v meditaciji. Prekrasne zgodbe doživljam… Današnjo vam želim opisati tudi jaz. Množica otrok in njihovih staršev, med njimi sem bila tudi jaz, kot otrok. Vsi otroci razigrani, nasmejani vseh ras… Nenadoma se pojavijo božje roke, v katerih je veliko sito, skozi katerega tečejo zelo nežni curki kristalno čiste vode. Vsi otroci dajo roke k višku in se smejijo, saj so mokri. Nato sledi sušilec,ki jih vse posuši, razigrani so, srečni, nasmejani, v rokicah držijo balone vseh barv in nad zemljo jih spustijo…. Neopisljivo…. Hvala vam, hvaležna…🌞🙏”

»🙏
Želel sem ti pa napisati glede molitev/meditacij te dni, katere delam skupaj z vsemi vami. Hvala za to idejo, vsak dan je nekaj posebnega, čutnega in lepega. V teh dneh sem dobival vizije, kako se cel planet obarva belo, kako vsi ljudje gredo ven iz hiš, na prosto, brez bojazni in popolnoma zdravi. Še iz bolnic ljudje zdravi vstajajo v čisti belini in se skupaj povežejo v lepo verigo po celem planetu. Videl sem tudi rože in naravo, kako cveti povsod in lepe bele, zlate in vijolične barve. Hvala ti Tomislav, celi tvoji družini za vse, kar nam dajete in želim res ogromen blagoslov, zdravje, radost, milino in srečo tebi ter celi družini 🙏«

»Dobro jutro, vsako vašo napisano misel, ki jo delite z nami jo preberem in ne samo enkrat, ampak dvakrat, trikrat…. Dokler ne začutim njenega pomena. In kot mnogokrat tudi tokrat imam solzne oči, pa bi človek o tem rekel, solze so za žalost….? NE, solze sreče 😊 Hvala, Tomislav. Vsak dan se trudim in negujem to zavest, vaše znanje in izkušnje, ki jih delite z nami, da bomo šli po pravi poti oz. kot vi rečete, da izpolniš svojo usodo. Naj traja večno! Ase 🙏🤗«

» Danes so mi solze tekle, ko sem molila…. 🙏
Hvaležna sem vam iz srcaaa, da sem vas spoznala💗
Moj mož me ne razume….ker sem drugačna… Jaz pa se v duši počutim res srečno in zadovolno….Ljubezeni in božjega blagoslova želim vsem… Ase🙏🙏💖«

Kaj je MEDITACIJA in kako meditirati

Meditacija pomeni v resnici odsotnost misli in kontakt z svojim višjim jazom, pomeni notranje ravnovesje in univerzalni mir, pomeni nadgradnjo molitve. Kako ga dosežeš je lahko individualni pristop, vendar vam priporočam korake s katerimi lažje in hitreje preidete v stanje notranje harmonije.

Kako meditirati:

1. Najdi si prostor kjer zunanji svet ne bo zate moteč.
2. Sprosti zavestno vse dele telesa, prični z pozornostjo na stopala in jih sprosti, nato kolena, kolke, dlani,komolca,rameni,nato sprosti obrazne mišice,teme-vrh glave,zatilje,in z mislimi sprosti hrbtenico vse do trtice.
3. Naredi počasi 7 globokih vdihov in izdihov. Med vsakim naredi kratko pavzo. V mislih si zamisli, kako gre svetloba z vdihom vse do tvojega področja pod popkom. Ko izdahneš si zamisli ,kako gre ven tema jeze, zamer,nezadovoljstva….
4. Z zadnjim vdihom pojdi vse do svojega srca in ostani z pozornostjo v njem. Najprej ne boš videl/a nič zato vztrajaj, ta nič je tema v kateri je skrit božji zapis, zato piše v svetem pismu,trkaj in vrata se bodo odprla.
5. Ko zreš v srce se lahko pojavi napetost, ki ni mehanična, po tem se bo pojavila svetloba kot iskra ,to je stvarnik ,ki prebiva v vsakem.Ta svetloba je višja zavest,ki ne poseduje zla ,z njo osvetliš najprej vsako celico svojega telesa in se popolnoma prepusti tej svetlobi.

6. V tej fazi poskušaj biti čim bolj hvaležen/na Bogu za vse ,kar doživljaš in ga prosi za njegovo vodstvo .
7. Nato prepusti, da se ta svetloba razširi izven tvojega fizičnega polja, ter jo zavestno širi ali usmerjaj tja kjer je tema. Velikokrat je tema v našem egu, zato jo posebej zadrži v tretjem očesu med obrvmi,preden jo razširiš v prostor.
8. Vztrajaj vsaj 20 minut in nato obudi nazaj vsak del svojega telesa po vrsti tam, kjer si končal z sproščanjem. Slike, ki si jih videl v tem času imej v spominu in ostani po meditaciji v hvaležnosti,dobrih misli,besed in dejanj,vztrajaj tudi po meditaciji v koherenci med srcom in glavo.

Želim vam vsem Blagoslovljen trenutek,ko se poistovetite s svojo pravo božansko naravo.

 ase ire ooo

Meditacijo izvajamo vsak dan med 17h-18h.

Predstojnik Duhovne Skupnosti Omo Ela Iwori

Tomislav Brumec

PRIŽGIMO LUČ!

Prosim vse ,če med meditacijo ob 17h-18h prižgemo lučko ljudem Pesem za naš temni čas in eno majhno lučko Ježkovo lučko

LJUDJE, PRIŽGIMO LUČ! Naj luč na ceste sije!
Iz oken vsake hiše
naj prek dežel in mej
srebrno cesto riše,
da bomo šli po njej.
PRIŽGIMO LUČ, LJUDJE! Naj luč na ceste sije!

LJUDJE, PRIŽGIMO LUČ! Naj luč na ceste sije!
Za otroke naše male:
ko njihov bo ta svet,
naj vrt jim bo, ne skale,
kot bil milijon je let.
PRIŽGIMO LUČ, LJUDJE! Naj luč na ceste sije!

LJUDJE, PRIŽGIMO LUČ! Naj luč na ceste sije!
Prižgimo jo vsi hkrati, po celem svetu hkrati,
da bodo – kdove odkod –
utrujeni soldati
domov spet našli pot.
PRIŽGIMO LUČ, LJUDJE! Po celem svetu hkrati!

LJUDJE, PRIŽGIMO LUČ! Po celem svetu hkrati!
Naj sveti kdo ve kam,
saj kdaj že plamen sveče
pokaže pot do sreče,
človeku, ki je sam.
PRIŽGIMO LUČ, LJUDJE! Po celem svetu hkrati

VREDNO BRANJA-ne spreglej-PREBERI!

Naj vam razložim skrivnost kodirane molitve,ki deluje ob zavedanju skrivnosti.Večina to molitev samo govoriči ,zato je dvom pred Bogom tako velik,ker je molitev neuslišana-nepravilno uporabljena. Najbolj pogosta molitev Rimokatolikov je Oče naš.
RAZLAGA:

OBSTAJA MIKRO IN MAKRO KOZMUS,MIKRO SI TI IN VSE KAR SE DOGAJA ZNOTRAJ TEBE.MAKRO JE ZUNAJ TEBE IN JE POSLEDICA MIKRO.LASTNIK OBOJEGA JE; OČE KREATOR ,ALFA IN OMEGA VSEGA,ZATO MORAŠ NAJPREJ VEDETI KJE SO NEBESA V TEBI ,DA BI JIH KASNEJE LAHKO DOSEGEL ZUNAJ SEBE,(Če ne veste ,kje sem doma me boste težko kontaktirali), NEBESA SO V NAŠEM SRCU (Ko gledate s srcem,ste sočutni, blagi,pravični,ljubeči,hvaležni..). NAŠA FIZIČNA GLAVA JE POLNA DVOMOV, SKRBI,JEZE,ŽALOSTI,POHLEPA… 72% neg.misli povprečno (kajti ustvarjena je za zakon dualitete,ki vlada fizičnemu svetu,dobro-zlo).

TAKO OB MOLITVI OČE NAŠ GLEDAMO V SVOJE SRCE IN GA PROSIMO PRIDI K NAM V TVOJE KRALJESTVO, ZGODI SE TVOJA VOLJA, KAKOR V NEBESIH (SRCU) TAKO NA ZEMLJI (Naša glava in naše misli – Se pravi prineseta najprej srčno -božansko ljubezen v našo glavo,da prevzame z močjo ljubezni,spoštovanja,zmage,miru,obilja naše misli ,ki postanejo del božanske narave), DAJ NAM DANES NAŠ VSAKDANJI KRUH (MIR,MOČ,ZMAGO,DANES JE TA TRENUTEK KER V DUHU DRUGEGA ČASA NI) IN ODPUSTI NAM NAŠE DOLGE, KAKOR TUDI MI ODPUŠČAMO SVOJIM DOLŽNIKOM (Zmaga pride,najprej z oproščanjem,nato odpuščanjem ,tudi če ne čutiš krivde ,da si ti začel konflikt bodi moder in se opraviči,to molitev zahteva od tebe,Ne samo besed.) NATO V IZVIRNIKU PIŠE IN NE PUSTI ME V SKUŠNJAVI ,TEMVEČ REŠI ME HUDEGA (V IZVIRNIKU NE PIŠE IN NE VPELJI ME V SKUŠNJAVO,TEMVEČ ČE TE JE ZLO ZAPELJALO V SKUŠNJAVO TE LAHKO DOBRI BOG ZAŠČITI. DA GREŠ SKOZI ŽIVLJENJE Z MODROSTJO IN NE S TRPLENJEM).

AMEN (Je tvoja moč božjega duha s katero potrdiš izrečeno v mislih, besedah in dejanju).

Ko znotraj sebe razumeš molitev, jo nato razširi zunaj sebe in dovoli ,da deluje božja moč ne tvoja…

Ase ire ooo

Blagoslov vsem (To je moje osebno gledanje in moja osebna izkušnja HVALEŽEN VSEM).

Predstojnik Duhovne Skupnosti Omo Ela Iwori

Tomislav Brumec

Nas potrebujete?