Napiši svojo zgodbo

Napiši svojo zgodbo

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reši vprašanje *

Comments (18)

 1. F. R.

  Na pranoterapijo sem šla po priporočilu prijatelja. Bila sem čisto na dnu in mi je bilo že počasi naporno živeti sami s seboj. Šla sem brez kakršnih pričakovanj, ker nikoli nisem verjela v alternativno zdravljenje in še, ko sem prvi dan sedela tam, sem si mislila, da mi to ne bo pomagalo. Ampak, ko sem prišla na vrsto, se je moj svet v samo desetih sekundah spremenil. Še nikoli v življenju se nisem tako sprostila in čutila take pomirjenosti . Na splošno še nisem čutila bolj prijetnega in dobrega občutka v življenju, kot sem ga tukaj med individualno obravnavo in se nič na svetu ne more primerjat s tem in sem hvaležna, da sem imela možnost to izkusiti. Prav tako je bilo moje stanje vsak dan boljše in me je zadnji dan terapija čisto prevzela. Lovro, hvala za vse. Da lažje živim, za voljo, pomiritev in nasvete, da začnem delati na sebi in še danes se začnem ukvarjati s športom.

 2. SUZANA MATJAŠIČ

  Spoštovani!

  2014 leta sva se z partnerjem odločila, da preiskusiva še s pranoterapijo. Po skoraj 4 letih zdravljenja v ambulanti za neplodnost, številnimi hormonskimi injekcijami, neštetimi pregledi, tabletami in neuspelih poskusih zanositve ter enemu spontanemu splavu, sva bila že psihično in fizično izčrpana. V mesecu septembru sva se naročila na termin pri g. Brumcu in v mesecu oktobru sem zanosila po naravni poti.
  To je kratka verzija moje zgodbe…. iz srca hvaležna obema in zelo priporočam vsem s podobnimi težavami.

 3. liljana iseinoski kopina

  gospod tomislav ingospod lovro lepo pozdravljeni.najprej bi se,vam zahvalila a vašo pomoč in za vaš trud.kako ste dobri vedno ste mipomagali kadarkoli sem to potrebovala.itak imam ful,ful težave z,to mojo hrbtenico.ampak res dragi tomo in,lovro moram se,pohvaliti da sem končno brez bolečin.iz,srca vam hvala…velikokrat za vas molim in se,spomnem na,vas vse skupaj.vesela sem zelo za,vas inzelo sem vam hvaležna da sem vas spoznala.tudi sem,vesela za,lepo gospo andrejo.vsi ste ko,lepi angelčki na,nebu.naj vas vse skupaj vedno blagoslavlja dragi lepi bog.in,naša draga lepa marija.res vam,hvala iz,srca za vaš trud,pomoč.ja,zelo sem vam tudi hvaležna da ste mi,pozdravili šćitnico.viste mi vse na,tem lepemu svetu.kako ste dobri.gospod tomislav,gospod lovro in,seveda lepa gospa andreja.rada vas imam zelo in vas zelo,zelo spoštujem.kaj naj,rečem iz srca vam hvala.lp,liljana iseinoski kopina.

 4. Sabina

  Za pranoterapijo sem izvedela od stranke. Ker sem čutila, da bi mi lahko pomagali pri mojih dolgoletnih glavobolih, sem se odločila poskusiti. Priznam, da na začetku nisem popolnoma verjela, ampak enostavno se na terapijah počutim tako sproščeno. Iz meseca v mesec čakam, da lahko spet grem. Morda zato, ker je pri dveh majhnih otrocih to moj čas sama s seboj. Gospoda Tomota bi lahko poslušala ure in ure, velikokrat se najdem med njegovimi besedami. Za sabo imam za moja leta kar dosti zgodb, alkoholizem očeta, ki je ozdravljen, smrt fanta, spontani splav, prekinitev nosečnosti takoj po poroki, dva zahtevna zelo jokajoča in veliko bolana otroka in delo s strankami, ki me zelo veseli. Moji glavoboli so se zelo zmanjšali, tudi psihično se počutim bolje, včasih imam občutek, kot da sem pri psihologu, enostavno se po terapijah počutim veliko bolje. Sedaj sta z mano začela obiskovati terapije tudi otroka in verjamem, da bosta boljšega zdravja. Čeprav zame terapije zato niso enako sproščujoče, vendar kot vsaka mama, je zdravje otrok na prvem mestu. Ogromno ljudem sem že povedala za terapije in to je najmanj kar lahko naredim, da komu pomagam. Veselim se že naslednjih terapij, ki se bližajo. Hvala obema iz srca.

 5. JANA ČRTALIČ

  Spoštovana ekipa Pranoterapije Brumec!

  Z vami želim deliti del svoje zgodbe, ko sem se v jeseni 2015 znašla v hudi depresiji, še več v popolni izgorelosti…
  Po dveh mesecih hudega boja s seboj v bolnišnici me je pot pripeljala k vam na Pranoterapije. Sploh nisem vedela kaj naj si mislim o tej vrsti terapije, če naj k njej sploh pristopim…prvikrat sem prišla samo zato, da bi zadostila svoji mami, ki se ji je z vašo pomočjo svet začel spreminjati na boljše.
  Že ob prvi terapiji sem začutila, da bom mogla ponovno stopiti v stik najprej s Stvarnikom, sama s seboj in nato s svetom, predvsem pa iz srca odpustiti svojim sestram in bratom, ki so me kdajkoli nehote prizadeli. Objokana sem pogledovala proti nebu in popolnoma sem vam zaupala.
  Po teh srečanjih se preprosto ne moreš vrniti nazaj na stare tirnice, čeprav čuden za svet, postajaš čudež, saj začneš življenje v radosti sprejemati in se vsak dan znova zanj preprosto zahvaljevati.
  Draga moja ekipa Pranoterapije Brumec, preprosto rada vas imam, ker ste olajšali moje stiske in me odpeljali iz mojih tesnob!

  Z globoko hvaležnostjo ostajamo povezani tako in drugače,
  Jana Črtalič

 6. Ida Grobelnik

  Spoštovana Tomo in Lovro!

  Zahvala je v imenu naše ome in seveda njene družine. Na pomlad 2014 je bila prognoza njene noge (gangrena) zelo slaba- pričeli bi z amputacijo palca- druge rešitve niso več videli. Odločila se je še kaj poskusiti, čeprav je bila skeptična. DANES: palec je popolnoma zaceljen in sledi rane niso več vidne- kot, da ni bilo nikoli nič. Seveda smo vsi hvaležni za pranoterapiji, ki je zagotovo rešila nogo.
  Hvala, da sta nam bila dana.
  Ida

 7. Cvetka Klinc

  Ja lahko potrdim Lilijanino zgodbo. Tako močne in čustvene ženske ne srečaš pogosto. To je oseba, ki se razdaja za druge, zato tudi vsa trpljenja vseh dragih podoživlja tako osebno. Nesebično pomaga vsakemu, tudi če jo ne prosi za pomoč, le da vidi, da nekdo potrebuje pomoč.Če bi imeli na svetu več takšnih dobrosrčnih ljudi, bi bilo na svetu vse lažje. Hvala ti, moja prijateljica, ostani takšna še naprej, e ne pozabi gledati tudi nase.

 8. LILI DOLŽAN

  Včasih ostane človek brez besed, z odprtimi usti in široko odprtimi očmi in zmedenimi misli v glavi. Tako se je zgodilo tudi meni, ko sem prvič obiskala pranoterapijo Brumec. Bila sem popolnoma na tleh, fizično in psihično uničena, brez veselja do življenja “nafilana” s tabletami (antidepresivi), katera so moje zdravstveno stanje po eni strani “popravljale”, po drugi pa slabšale. Tri leta in pol sem vsak dan ure in ure presedela ob postelji bolnega moža, ki je potreboval 24 urno zdravniško nego, ga negovala, mu brala, prepevala (ker je bil glasbenik) in se z vsakim dnem trudila, da bi ga spravila vsaj na voziček in z njim odšla v park. To mi je tudi uspelo, čeprav samo nekajkrat. Borila sem se zanj in za njegovo življenje, ga bodrila, prevzela vodenje njegovega podjetje, s tem pa pozabila nase in tako pregorela. Štiri leta sem se borila sama s seboj, svojimi strahovi in panikami. Bilo je……ne smem se spomniti. Ko se je pred pol leta poslovil, mi je bilo zelo zelo hudo. Vesela pa sem bila, ker sem bila z njim, ko je “odhajal”. Imela sva obletnico poroke in ko sem mu prinesla vrtnice, jih položila na njegove prsi, se naslonila na njegovo ramo in mu povedala, da ga imam zelo rada in da so vrtnice za najino obletnico, se je nasmehnil, me pogledal v oči in odšel. Med jokom sem ga prosila, naj me ne zapusti in (to razumem šele po pranoterapiji) dejansko je bila njegova duša ob meni. Po pogrebu pa so se začele dogajati čudne reči in spet sem se znašla v “peklu”. Ko sem prvič obiskala ga. Brumeca so se mi zadeve začele razjasnjevati, storila sem, kar mi je svetoval in naslednji dan, kot da sem se zbudila in groznih sanj. Nič več tesnobe, nič več bolečin, nič več strahov in panike. Na življenje sem začela gledati pozitivno, začele so se mi dogajati same lepe stvari in počasi so “grozne sanje” postale le še preteklost. Če nebi sama doživela tega, bi ne verjela, da je to mogoče. G. Tomo neskončno sem vam hvaležna, vi ste moj navdih, vodnik in zdravnik. Ne najdem besed, kako naj se vam zahvalim. Rešili ste mi življenje in mi pokazali pot po kateri naj hodim. Vaše terapije bom obiskovala, kljub izboljšanju, saj tudi vaši nauki zdravijo dušo. Bodite blagoslovljeni. Tistim, ki ne verjamete v moč njega pa naj povem, da ne veste kaj z vsakim dnem zamujate. Z vsem spoštovanjem vsem terapevtom. Hvaležna Lili Dolžan

 9. Blažka Kramberger

  Dragi g. Lovro in g. Tomislav

  Neizmerno sem hvaležna, da sem vas spoznala in začela obiskovati vaše terapija. Hvala Lovro vam, za zelo dobro počutje med in po terapiji. Veliko ste mi pomagali že z vašimi besedami med terapijo. Počutim se odlično. Delala bom na tem, da bo tako tudi ostalo.
  Hvala gospodu da obstajata. Veselim se naslednjega obiska.

 10. Mandina Grgurević Tosevski

  V lanskem letu sem zbolela , za boleznijo , ki se je začela širiti po mojem telesu.Vzporedno z ukrepi uradne medicine, sem poiskala pomoč še v komplementarni medicini.Neizmerno sem hvaležna ,da sem spoznala pranoterapevta g.Toma Brumca,ki mi je s svojo človeško toplino in ozdravljojočo energijo dal drugačni vpogled na bolezen in življenje.Pri tem me še zmeraj precej omejuje moje zdravniško znanje,ker me študij medicine ni naučil gledati na človeka kot na celoto telesa,duše in duha.V bližini g.Brumca zmeraj občutim zdravilno moč njegove toplime,miline,blagosti in empatije.Ob njem sem svoje življenje spoznala v novi luči,polni zaupanja in vere v Univerzalno Ljubezen.Globoko sem hvaležna najboljšemu,kar ponuja uradna medicina in g.Brumcu,ki mi je s polno mero njegove samoiniciativnosti pomogal prebroditi najtežje obdobje zdravljenjs,da sta se mi tako hitro povrnili telesna in psihična kondicija.Danes se veselim življenja in obiskov skupinskih terapij pri g.Brumcu.

  Gospod Tomo,neizmerno sem Vam hvaležna za vse,kaj ste naredili za mene.HVALA!!!

 11. JOŽICA LEŠNIK

  HVALA VAM EKIPA BRUMEC.
  TRENUTNO STE NAJBOLJŠI NAVDIH ZA ŽIVLJENJE
  NA NAŠEM ŠTAJERSKEM KONCU.
  PO TRETJI TERAPIJI SEM NAŠLA KAR BI MOGLA NAJTI
  ŽE PRED 20 LETI.NAŠLA SEM SEBE,KAR NAJBOLJ
  OBČUDUJEM.SPREMENILA SEM STIL ŽIVLJENJA,
  PRENEHALA SEM KADIT,POČISTLA SEM Z SVOJO
  PRETEKLOSTJO,ŽIVIM ZA DANES.MISLIM DA KOMAJ ZDAJ ZNAM ŽIVET
  IN MI JE LEPO.LEPO MI JE V DUŠI IN SE VESELIM ŽIVJENJA.
  HVALA VAM 1000 KRAT.ŠE PRIDEM VAŠE TERAPIJE SO ZAME BLAGOSLOV.

  SE KMALU VIDIMO IN ŠE ENKRAT HVALAAAAAAAAAAAAAAAA.

 12. Andreja

  Saj niti ne vem, kje bi začela. K Tomotu in Lovru hodim že več kot deset let. Zelo dobro poznata vse moje vzpone in padce. Tudi meni so zdravniki dali še šest mesecev. Skoraj bi lahko napisala knjigo. Pa bi ne imelo smisla. Zanju velja, da sta edinstvena, razumevajoča, polna pozitivne energije, ki ti jo prenesejo, da si spet “na konju”. Ne morem pa mimo Tomotove Andreje. Za mene je to angel poslan iz neba. Meni je zelo veliko pomagala, brez vprašanj. VSEM VAM LAHKO REČEM SAMO EN VELIKI HVALA. BODITE BLAGOSLOVLJENI.

 13. Minka

  Če lahko še jaz delim izkušnjo z vami. V čet.smo izvedli za sinovo diagnozo. Za nas je bil šok, saj naj bi šlo za cerebralno paralizo. Istega dne sva z možem zbrala toliko poguma in poklicala g.Brumeca. Takoj nas je sprejel. Z g.Lovrotom sta pričela zdravit našega otroka. Že po prvi terapiji je bila razlika očitna. Naslednji dan terapije je že začel roko dvigovat. In ker leve noge sploh ni znal premaknit, razen da jo je vlekel za sabo. Smo po 7 terapiji g.Tomota, g.Lovrota in terapijo g.Gorazda ozdraveli. Saj je nas sin po 7 terapiji shodil.
  To je čudež, ki ga zdravniki ne znajo pojasniti.
  Še to naj povem, da smo teden kasneje po pregledu dobili na dom sinove izvide in ni bilo drugega, kot da bi se jokali ob branju, kar so napovedali in kako stanje je bilo opisano tam notri. Ampak tisti dan popoldne smo se samo smejali, saj prav na ta dan smo doživeli največji blagoslov, naš sin je shodil.

  Z iskrenim srcem bi se radi zahvalili vsem, ki so sodelovali v procesu zdravljenja.
  Hvala g.Tomotu, g.Lovrotou in g.Gorazdu.

 14. rok lednik

  Zelo cenim vse,kar si storil zame Tomo. Hvaležen sem za vse,kar si me naučil in komaj čakam,da se zopet srečava. Si moj navdih in moj vodnik. Vsem vam pošiljam obilo blagoslova se vidimo.

 15. Martina

  Hvala za pomoč meni,sinu,možu in vsem mojim. Bodite blagoslovljeni vedno in povsod. hvala hvala hvala

 16. Sergeja Bogovič

  Hvala, Tomo&Lovro, da sta . . . prijatelja . . . ki tudi, ko se zdi, da sta daleč,… sta…. in to zelo blizu…

 17. Zvezdana

  Od prvega srečanja naprej se je moje življenje začelo spreminjati – razvijati v novo smer. Začela sem sprejemati nove misli, nove poti, začela sem se učiti. Včasih je tako malo potrebno, in to malo oz. veliko je bila moja odskočna deska. Občutki, ki sem jih doživljala na vaših terapijah, se ne dajo opisat, moraš jih doživet…Enako sta občutila tudi moja otroka.Vse kar lahko rečem; HVALA!

 18. Branislav

  Sam sem g. Tomislavu neizmerno hvaležen za vse kaj je naredil z svojo terapijo za moje zdravje. Zdravniki so mi pevedali diagnozo, ki je bila zelo huda in je napovedala samo moj počasni konec. Z njegovo terapijo se mi je stanje tako popravilo, da sem danes po operaciji in stanju pred operacijo, ki je začudilo tudi uradne zdravnike zdrav. Do smrti sem mu hvaležen in Bog mu naj da še moči in energijes katero bo laahko še mnogokoga osrečil.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reši vprašanje *

Nas potrebujete?